Hjernehviskerne

Bliv bevidst om det ubevidste, og underholdt på én og samme tid.

Uanset om du leder efter et underholdende indslag til firmafesten, eller et spændende foredrag, så er Hjernehviskerne det sikre valg.

Hjernehviskerne består af Lasse Kvist og Mikkel Gundersen, som, med udgangspunkt i hypnose og tankelæsning, sammen gør dig klogere på hvordan hjernen fungerer, og hvad der sker i interaktionen med andre mennesker.

Hjernehviskerne leverer:

Underholdende shows – smækfylde af gode grin og forundring – et sikkert samtaleemne længe efter!

Tankevækkende foredrag – som gør alle klogere på hvordan hjernen fungerer, og hvordan vi, som mennesker, påvirkes.

Skriv til Hjernehviskerne, og bliv kontaktet med et uforpligtende tilbud!

Få et uforpligtende tilbud

Afspil video

Hjernehviskerne

Afspil video

Danmark har talent - Audition

Afspil video

Danmark har talent - Semifinale

Afspil video

Hvad er en Hjernehvisker?

Hvad er en Hjernehvisker egentligt, og hvem er de to personer bag? Mød Lasse Kvist og Mikkel Gundersen, og bliv klogere og underholdt på én gang!

KILDE: TV MIDT VEST

Afspil video

Janteloven

Janteloven blev skrevet af Aksel Sandemose i Nykøbing Mors. Hjernehviskerne besøger byen for at se, om borgerne er påvirket af loven. Og de får sig faktisk lidt af en overraskelse

KILDE: TV MIDT VEST

Afspil video

Fokus og koncentration

Hjernehviskerne ser nærmere på begreberne koncentration og fokus. De vil give golfspilleren Alexander Saugmann mere fokus i sit spil, og så vil de hyle Kasper Søndergaard ud af den ved at forudsige, hvor i målet han skyder straffe.

KILDE: TV MIDT VEST

Afspil video

Autoritet

Hjernehviskerne laver eksperimenter i Herningcentret, for at se hvordan de handlende reagerer på autoritet. Blandt andet vil de se, om de kan overtale nogle handlende til at give dem sine bilnøgler.

KILDE: TV MIDT VEST

Afspil video

Maskeringsforbud

Afspil video

Banke banke på!

Afspil video

Bælteslangen

Afspil video

Kasper Søndergaard

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen så kontakter jeg dig med et uforpligtende tilbud, og vi finder i fællesskab det rigtige show til dit arrangement.

* Når du booker Lasse Kvist bekræfter du at have læst og accepteret handelsbetingelserne samt cookie- og privatlivspolitik. Tilbuddet er givet ud fra oplysningerne du har givet, og ud fra at der er tale om et lukket arrangement med indbudte gæster. Afvigelser fra det beskrevne kan medføre en merpris på showet.