Hypnotisøren fra Skive

Sæson 1

Afspil video

Afsnit 1 - Fobier

Hypnose er noget mystisk heksekunst – eller er det? I denne udsendelse møder vi Jeanette Damsgaard, der har en fobi for fugle, og Anni Møller Rasmussen kan ikke nærme sig en kirke. Vi følger dem under deres hypnose for at blive klogere på hvad der sker.

KILDE: TVMIDTVEST.DK

Afspil video

Afsnit 2 - Coaching

Mange sportsudøvere har benyttet sig af hypnose for at blive mere fokuseret. I denne udsendelse skal Lasse Kvist forsøge at forbedre en bowling spillers resultater og få cykelrytteren Jimmi Sørensen tilbage på cyklen efter dyb mental krise.

KILDE: TVMIDTVEST.DK

Afspil video

Afsnit 3 - Show

Hypnose kan bruges seriøst til f.eks. at behandle fobier. Men det kan også give latterkramper. Følg med når Lasse Kvist hypnotiserer en flok efterskoleelever og stiller sig op i et indkøbscenter og hypnotiserer tilfældigt forbipasserende.

KILDE: TVMIDTVEST.DK

Afspil video

SPOT: Hypnotisøren fra Skive

Foreløbigt er der tre programmer om Hypnotisøren fra Skive, dem kan du se her over. Når vi skriver foreløbigt tre programmer, så er det fordi, vi gerne vil lave flere, hvor vi tester DINE spørgsmål om hypnose. Vi har allerede fået en del: Kan det hjælpe til, at tabe sig / fjerne sukkertrang? Kan det hjælpe på kroniske smerter? Kan det fjerne højdeskræk? Kan man øge intelligensen / opnå bedre forståelse for f.eks. matematik? Og mange andre. Men bliv endelig ved med at sende jeres spørgsmål. Send dem til Kevin Lauridsen på kela@tvmidtvest.dk

KILDE: TVMIDTVEST.DK

Sæson 2

Afspil video

Afsnit 1 - Ugens gæst - Lasse Kvist

Det er med et vist mod, at vi har inviteret hypnotisøren Lasse Kvist i studiet. Det er nemlig ikke alting, vi selv har helt styr på. F.eks. kan værten pludselig ikke huske sit eget navn. Men hypnose er ikke heksekunst. Det bliver nærmere forklaret her.

KILDE: TVMIDTVEST.DK

Afspil video

Afsnit 2 - Sukkertrang, nye egenskaber og smerte

Er hypnose overnaturlig heksekunst, der kan give magt over andre mennesker? Det forsøger vi at finde ud af, når vi i en række udsendelser, hvor vi følger Lasse Kvist, Hypnotisøren fra Skive. Vi følger med under hypnose-sessionerne for at finde ud af, hvad der sker og om det virker.

KILDE: TVMIDTVEST.DK

Afspil video

Afsnit 3 - Højdeskræk, rygning og sjov

Vi har testet nogle af seernes spørgsmål om hypnose. Bl.a. har Henriette Højgaard spurgt, om man kan gøre noget ved højdeskræk. Michael Elenstein har spurgt, om man kan gøre noget ved rygetrangen. Og så tester vi, om vand kan smage som chili.

KILDE: TVMIDTVEST.DK

Sæson 3

Afspil video

Afsnit 1 - Plastikknapper

Frederikke Bitsch Madsen er handicaphjælper, men er selv meget handicappet i sit job – hun er nemlig bange for plasticknapper, så hun er nødt til, at ringe efter hjælp, når hun skal iklæde folk en skjorte.

Se om det lykkes at kurere hende.

KILDE: TVMIDTVEST.DK

Afspil video

Afsnit 2 - Skeptiker Kjeld

Skeptiker-Keld var på scenen ved det første liveshow med Hypnotisøren fra Skive. Og han gav ikke efter for hypnosen, selvom han måtte kæmpe det bedste, han har lært, for ikke at falde i.

Vi inviterede ham i studiet igen. Se om Skeptiker-Keld bliver til Hypno-Keld.

KILDE: TVMIDTVEST.DK

Afspil video

Afsnit 3 - OKKULT

Hypnotisøren fra Skive kommer i kontakt med både ånder og spøgelser. – Eller nej, han får det bare til at se sådan ud.

Han bruger hypnose til, at få det til at se ud som om, der er ånder tilstede. Men det hele er fup.

KILDE: TVMIDTVEST.DK

Afspil video

Ekstra - Okkult indslag

Afspil video

Afsnit 4 - Optakt til liveshow

Vi varmer op til liveshowet d. 2. marts

Vi ser tilbage på nogle af højdepunkterne med Hypnotisøren fra Skive som optakt til endnu et liveshow.

Rygestoppet der omtales i programmet, var en udfordring fra en seer i sæson 2. Udfordringen lød “Kan Lasse lave et rygestop på under ti minutter, uden at have personen nede i hypnose?”

Du kan se eller gense hele programmet her.

KILDE: TVMIDTVEST.DK

Afspil video

Ekstra - Fotovognen

Anders fra Fotovognen har det noget anstrengt med hunde. Hvilket er et problem når han i kraft af sit arbejde møder fremmede mennesker i deres egne hjem.

Her er et kort indslag hvor Anders kommer i “kløerne” på Hypnotisøren fra Skive

KILDE: TVMIDTVEST.DK

Liveshow 2017

Afspil video

Liveshow 3. februar 2017

Findes der røntgenbriller, der kan se igennem tøj?

Ja, hvis man er under hypnose.

Her sender vi 1½ times direkte fjernsyn med Hypnotisøren fra Skive.

Det bliver underholdende, og samtidig bliver vi klogere på, hvad hypnose er.

KILDE: TVMIDTVEST.DK

Afspil video

Liveshow 3. februar 2017

Liveshow 2018

Afspil video

Liveshow 2. marts 2018

Fredag aften går det løs. Hypnotisøren fra Skive, Lasse Kvist, er klar til at give den gas, så sæt dig til rette i sofaen og få en fredag aften udover det sædvanlige. Her bliver både traditionel hypnose og en okkult session.

Hvis du tidligere har set nogle af vores programmer med Hypnotisøren fra Skive, så vil du genkende ’Chilli-pigen’, ’Knappe-pigen’, ’Skeptiske-Keld’ og ’Stakkels Kevin’. For alt kan ske, når hypnotisør Lasse Kvist får fingrene i dem og andre af de hundrede gæster i salen.

Du kan se hele showet på TV MIDTVEST Mokka, på TV MIDTVEST.DK og på Facebook klokken 19.55, og vi varmer op allerede fra klokken 19.14, hvor Lasse Kvist gør publikum klar til hypnosen.

KILDE: TVMIDTVEST.DK

Afspil video

Forberedelserne

Afspil video

Spørgerunden

Afspil video

Et svært spørgsmål...

Afspil video

Væddeløbet

Afspil video

Kontakt!

Afspil video

Prægning af Kevin (Jounalist hos TV Midt/Vest)

Afspil video

Spørgerunden - Som sendt på facebook

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen så kontakter jeg dig med et uforpligtende tilbud, og vi finder i fællesskab det rigtige show til dit arrangement.

* Når du booker Lasse Kvist bekræfter du at have læst og accepteret handelsbetingelserne samt cookie- og privatlivspolitik. Tilbuddet er givet ud fra oplysningerne du har givet, og ud fra at der er tale om et lukket arrangement med indbudte gæster. Afvigelser fra det beskrevne kan medføre en merpris på showet.