Er du perfektioneist?

 

Er du perfektioneist?

- Det er jeg…

Jeg sætter exceptionelt høje krav til mig selv og de ting jeg laver - krav som jeg ALDRIG kunne finde på at forvente af andre.

Jeg ser oftest min perfektionisme som en styrke, der sikrer en hvis kvalitet i mit arbejde, og en sikring af at kunne leve op til det forventningssæt jeg tror andre har til mig.

Det er også min perfektionisme der sørger for at jeg ikke får lavet de SOME-opslag og blogindlæg jeg har lovet mig selv at lave - som oftest fordi jeg tror at alle forventer mindblowing og banebrydende indhold af mig hver gang…

Det er min perfektionisme der får mig til at sidde uroligt i stolen hver gang nogen påpeger en fejl i f.eks. en negativ kommentar på et af mine facebookopslag - en uro der bliver ved indtil jeg retter fejlen, fordi jeg tror det er vigtigt for mere end den ene person, der har skrevet kommentaren…

Min perfektionisme har også gjort at jeg har skrevet dette opslag igennem 4 gange - fordi jeg tror rigtig grammatik og tegnsætning er vigtigt for læseren (og så er der sikkert fejl alligevel).

Jeg satte mig for at skrive dette opslag med en intention om ikke at komme med de store dybe indsigter, men bare en tankestrøm, og jeg håber at du kan tage lidt med herfra som du kan bruge.

Jeg vil altid være perfektionist - og det har som sagt også sine styrker - men jeg vil øve mig i indimellem at sige nu er det godt nok!

For så tror jeg faktisk jeg vil få mere fra hånden, og får delt mere, som måske får betydning for bare en enkelt person - og det er i virkeligheden godt nok!