Foredrag

Bevidst om det ubevidste

Med humor og indlevelse, skubber Lasse Kvist til din viden om hvordan hjernen og sindet virker. Gennem praktiske forsøg demonstrer han hvordan vane- og reaktionsmønstre påvirkes, og med et glimt i øjet, bruges hjernen som rekvisit, mens du introduceres til hypnosen fantastisk verden.

Lasse Kvist er en af Danmarks mest erfarne hypnotisører og mentalister, og han har i en årrække udbredt viden om moderne hypnose, og nedbrudt fordomme, gennem foredrag og TV-udsendelser.

Foredraget tilpasses dit arrangement, og er en garanteret underholdende og lærerig oplevelse.

Karen Haahr

Pædagogisk medarbejder, VIA Højere forberedelseseksamen (hf)

“Lasse Kvist viste med sit show, hvordan hypnose kan arbejde med folks underbevidsthed. Det var underholdende, interessant og også skræmmende på den gode måde. Fem kvarter fløj af sted i Lasses humoristiske og betryggende selskab, og både elever og undervisere var en oplevelse rigere. Fantastisk at samles om!”

Jeanette Møberg

Underviser, Herning Ingenørhøjskole

“Vi ønskede at give vores nye maskiningeniørstuderende en anderledes oplevelse i forbindelse med deres introdage, og vi er rigtig glade for, at valget faldt på Lasse! Han var super underholdende og vi er stadig nogle stykker, der sidder og undrer os over, hvordan han formåede at gennemskue, hvad vi tænkte (det er i øvrigt en lettere frustrerende følelse for en ingeniør. Som arrangør var det i...

Kurt Olsen

Multiatleterne

“Det er sjældent, at gamle rutinerede triatleter bringes ud af deres komfortzone og samtidigt synes at det spændende, morsomt og udbytterigt. Det skete, da Lasse var på besøg. Super stemning.”

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen så kontakter jeg dig med et uforpligtende tilbud, og vi finder i fællesskab det rigtige show til dit arrangement.

* Når du booker Lasse Kvist bekræfter du at have læst og accepteret handelsbetingelserne samt cookie- og privatlivspolitik. Tilbuddet er givet ud fra oplysningerne du har givet, og ud fra at der er tale om et lukket arrangement med indbudte gæster. Afvigelser fra det beskrevne kan medføre en merpris på showet.