Hvem, eller hvad er Lasse Kvist?

Det er i virkeligheden sjovt, at det første der popper op når man bliver spurgt ”Hvem er du?” er ens jobtitel eller uddannelse.

Hvor om alting er, så er mit navn Lasse Kvist, og jeg er hypnotisør og mentallist.

Mentallist er i virkeligheden bare et fancy ord for en tankelæser og en person som laver trick med hjernen (hjernetryller om du vil).

Før jeg i januar 2018 tog springet til at blive fuldtids selvstændig, har jeg ernæret mig som lærer og før det som sælger. Jeg er altså uddannet både inden for detailhandlen, og senere som folkeskolelære. Jeg har dog primært undervist på efterskoler.

I løbet af min tid på lærerseminariet blev der pustet til gløderne af en gammel passion. Trylleriet.

Som barn havde jeg en fest med trylleriet og lavede flere shows for familie og venner, men efter at have gennemtrawlet det lokale bibliotek for alt om emnet, gled det lidt i baggrunden.

Det eneste der skulle til, var et dårligt udført korttrick til en seminariefest, og tanken ”Det kan gøres så meget bedre”, og flammen var tændt på ny. Inden jeg havde set mig om var jeg medlem af en trylleklub (Ja, de findes), og så gik det stærkt.

Jeg fandt hurtigt ud af at hemmeligheden i et trick, var en meget lille del af det at skabe en magisk oplevelse. Det er relationen mellem mig og dem jeg optræder for, og en større mængde adfærdspsykologi end jeg nogensinde havde forestillet mig, da familien var tvangsindlagt til shows i bedste Buster Larsen stil.

Jeg blev hurtigt mere fanget af hvordan man kan lede folks blik, og påvirke deres valg. Det prikkede til en anden fascination. Hypnose.

Som helt lille kan jeg huske at have set et hypnoseshow på TV, og det har efterladt et dybt indtryk på mig. Jeg kan desværre ikke huske hvad programmet hed. Bare at jeg var voldsomt underholdt.

Det blev et naturligt skridt for mig at supplere trylleriet med hypnose, og da jeg altid vil være sikker på at det jeg laver er godt nok, tog jeg en uddannelse som showhypnotisør.

Da det gik op for mig at hypnose ikke er en mystisk kraft, der skænker hypnotisøren fuld kontrol over en anden persons vilje, men evnen til at bruge fantasien og motivere folk til at nå deres fulde potentiale, og selvfølgelig til at lave underholdende shows.

Og så gik det stærkt…

Hen over en årrække har jeg dygtiggjort (og uddanner mig fortsat) mig selv, og har flere hundrede behandlinger og shows på CV’et.

1. januar 2018, tog jeg så det store spring og blev selvstændig på fuld tid, og laver nu shows og foredrag over alt i Danmark, samt hypnoterapibehandlinger i min klinik i Skive.

Om du er blevet klogere på hvem jeg er, skal jeg lade være usagt, men jeg håber du er blevet klogere på hvad jeg er.

Tak fordi du tog dig tid til at læse med.