Pytknappen skal ud!

 

Pytknappen skal ud!


Jeg har i lang tid ønsket mig en pytknap …

… men ved du hvad?

Pytknappen er ikke den rigtige løsning for alle, og for nogle (f.eks. sådan en som mig), så kan pytknappen være direkte skadelig…

Hvis du er typen der evner at parkere en opgave eller en problemstilling til senere, ved at give pytknappen et lille tryk – så by all means, bliv ved med det, men…

… hvis du ligesom mig trives dårligt med åbne gestalter*, så kan det føles som et decideret overgreb at skulle lægge bånd på sig selv, og det kræver både metal og fysisk energi at forsøge at parkere en opgave til senere.

Der er selvfølgelig forskel på hvilke opgave der skaber gestalter hos den enkelte. Det kan f.eks. være opvasken der ikke bliver taget, e-mailen der ikke bliver svaret på, eller en beslutning du skal træffe – uanset hvad, så sætter en åben gestalt din krop i alarmberedskab, så længe opgaven ikke løses.

For mig svarer et tryk på pytknappen til at ignorere en åben gestalt og et behov for at få en opgave løst, og fordi jeg ignorerer behovet, forbliver gestaltet åbent og bliver ved med at tærer på min energi – både mentalt og fysisk.

Så har du det ligesom mig så smid pytknappen i skraldespanden, og sørg for at lukke dine gestalter i stedet.
Du vil opleve at du pludseligt kan få ro i kroppen og har overskud til mere, når du ikke bruger alt din energi på at tvinge dig selv til at sige pyt!

 

Kunne du tænke dig at vide mere om hvordan du kan bruge selvhypnose til at skabe mere ro og overskud i hverdagen - så tag og kig lidt nærmere på min gratis Masterclass på linket herunder.

>> Se den gratis Masterclass - Klik her

 

 

*En gestalt er en helhed, der indeholder noget mere end bare summe af situationens enkelte dele, dvs. at en gestalt bygger på tidligere situation, forud indtagelser og erfaringer, som lægges oven i den nuværende situation.