Efterskole Hypnose

Efterskoleshowet er en fantastisk fællesoplevelse for hele skolen, som ryster eleverne sammen gennem latter og forundring.

En fællesoplevelse, som alle husker!

Showet er et lattervækkende mix af en underholdende introduktion til hypnosens forunderlige verden, sjove test og forsøg med hele publikum, og en uforglemmelig oplevelse for dem som vælger at kommer med på scenen.

Lasse er Danmarks mest erfarne efterskolehypnotisør, og har igennem årene lavet hundredevis af hypnoseshows på efterskoler i hele landet, og som tidligere efterskolelærer har han en unik tilgang til eleverne og deres hverdag, som kommer til udtryk i showet.

Showet har elevernes oplevelse i centrum, og alle behandles respektfuldt, så vi samme kan have en fest!

 

Få et uforpligtende tilbud

Anne Baltser

Efterskolelærer, Bjergsnæs Efterskole

"Mandag den 12. april 2021 havde vi besøg af Lasse Kvist. Det blev en aften og oplevelse, som vi sent vil glemme. Allerede inden showet for alvor var gået i gang, havde Lasse fanget elevernes opmærksomhed og fået lattermusklerne i gang."

Anne-Mette Pinderup

Lærer, Flemming Efterskole

“Lasse tryllebandt os alle fra første minut og fik os trygt igennem et fantastisk show fyldt med mange gode grin og sjove overraskelser. Vi kan klart anbefale Lasse – det var en fed oplevelse. ”

Emil Hansen

Lærer, Højer Design Efterskole

“ At have besøg af Lasse Kvist er en helt igennem fantastisk og hjernevridende oplevelse. At Lasse kunne skabe et show på sådan en underholdende måde gjorde, at man igennem hele hans show tænker “ hvad finder han på nu?” En oplevelse jeg klart vil anbefale til andre, som ønsker underholdning ud over det sædvanlige. “

Elsebeth Holtze Madsen

Lærer, Haarby Efterskole

“Fredag den 12. juni 2020 havde vi besøg af Lasse Kvist. Han leverede et brag af et show, som vores elever og personale aldrig vil glemme. Det var sjovt, vildt, imponerende, fantastisk og skræmmende på én gang. Lasse var yderst velforberedt og havde en fremragende evne til at holde alles opmærksomhed fanget i alle 90 minutter. Det var underholdning i topklasse, og det var bestemt ikke sidste...

Andreas Bech Pedersen

Lærer, Himmerlands Ungdomsskole

“Det var som altid en fornøjelse at have Lasse Kvist på besøg, vores elever havde det super sjovt og fik sig et minde, der vil vare ved længe ud i fremtiden.”

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen så kontakter jeg dig med et uforpligtende tilbud, og vi finder i fællesskab det rigtige show til dit arrangement.

* Når du booker Lasse Kvist bekræfter du at have læst og accepteret handelsbetingelserne samt cookie- og privatlivspolitik. Tilbuddet er givet ud fra oplysningerne du har givet, og ud fra at der er tale om et lukket arrangement med indbudte gæster. Afvigelser fra det beskrevne kan medføre en merpris på showet.