Privat arrangementer

Et uforglemmeligt indslag

Med sin unikke kombination af hypnose og tænkelæsning, skaber Lasse forundring og latterudbrud, når han tryllebinder dine gæster. Humoren er i centrum, når Lasse manipulerer med dine gæster, og giver dem en oplevelse de sent vil glemme.

Lasse Kvist er en af Danmarks mest erfarne showhypnotisører og mentalister, og har gennem en årrække skabt forundring og glæde til fester over hele landet.

Showet er et energiboost til enhver fest, et forfriskende og uforglemmeligt alternativ til festsangen eller den lange tale, når din fest skal være ekstra speciel.

Susanne Eberhard

Privatfest

“Det var et sjovt, tempofyldt og fedt indslag at have besøg af Lasse Kvist og hans evner som hypnotisør og tankelæser. Begge dele blev på humoristisk vis demonstreret på flere af festens gæster og vakte jubel og masser af grin. Vi er klar på meget mere tænkelæseri og hypnose…..:)”

Anni Rytter

Privatfest

“Det var en stor oplevelse, at have Lasse Kvist på besøg til vores private fest.Det gav masser af input til undren, snakke og masser af grin – også efter Lasse havde forladt selskabet. Stor stor anbefaling, hvis man vil give gæsterne førsteklasses underholdning.”

Anners Bilenberg

Privatfest

“I forbindelse med min datters konfirmation leverede Lasse Kvist et super underholdende show. Bedste anbefalinger herfra”.

Stinne

bryllup

“Fortryllende sjovt trylleri, med indlevelse og masser af humor. Det er mit indtryk at showet formes af publikums reaktioner, en performer med fornemmelse for sine omgivelser, der nemt lige trylle noget andet ud af ærmet end måske først planlagt! Skønt frisk pust mellem alle festsangene og talerne til min søsters bryllup!”

Lisbeth Molbech Søndergaard

Privatfest

“Den 27.03.15 havde mine veninder og jeg besluttet os for at forære vores fælles veninde en gang hypnose i fødselsdagsgave! Vi hyrede selvfølgelig Lasse Kvist og fuldstændig som forventet blev det en helt fantastisk oplevelse! Lasse fortalte os en masse væsentlige informationer inden hypnosens opstart og det aflivede mange myter for os! Hypnosen bed godt på mig og det var en af de sjoveste o...

Stine Bred

Sølvbryllup

“Da mine svigerforældre havde sølvbryllup skulle de forkæles og underholdes, og da min svigerfar er meget fascineret af trylleri var det et oplagt valg, at få Lasse til at komme et smut forbi. Han leverede et humoristisk, intelligent trylleshow, som bragte smil på læben og stor forundring. Hans fingerfærdigheder er imponerende, telegaverne i orden og med humor på et højt plan, kan man ikke an...

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen så kontakter jeg dig med et uforpligtende tilbud, og vi finder i fællesskab det rigtige show til dit arrangement.

* Når du booker Lasse Kvist bekræfter du at have læst og accepteret handelsbetingelserne samt cookie- og privatlivspolitik. Tilbuddet er givet ud fra oplysningerne du har givet, og ud fra at der er tale om et lukket arrangement med indbudte gæster. Afvigelser fra det beskrevne kan medføre en merpris på showet.