Firma arrangementer

Samtaleemnet resten af aftenen

Med humoren som omdrejningspunkt, og sin unikke kombination af hypnose, tankelæsning og psykologisk manipulation, efterlader Lasse sit publikum med ømme lattermuskler og en uforglemmelig fællesoplevelse.

Lasse Kvist er en af Danmarks mest erfarne showhypnotisører og mentalister, og har gennem en årrække skabt forundring og glæde til firmaarrangementer i hele landet.

Showet er et energiboost til enhver fest, et forfriskende afbræk i konferencen og en uforglemmelig oplevelse med dine gæsters oplevelse i højsædet.

Knud Bjerre

Direktør, KulturCenter Limfjord

“I forbindelse med et personalearrangement for cirka 80 deltagere, brugte vi Lasse Kvist til på en sjov og underholdende måde, at nedbryde barrierer mellem de enkelte afdelinger. Lasse Kvist forstod at inddrage alle ansatte, og give dem en fælles oplevelse der virkelig blev talt om resten af aftenen – ja, faktisk i mange dage efter. Stor ros til Lasse Kvist for at favne alle, og for at underh...

Henrik Lindbjerg

Handels- og Centerchef, Skive Handel

“Lasse Kvist underholdte et publikum på ca. 200 femmødte til stor glæde for alle. Lasse er rigtig god til at få publikum med, på en varm og humoristisk måde, og får dem hurtigt tryg i hans selskab. Jeg vil til enhver tid anbefale Lasse Kvist og hans hypnoseshow – det skal opleves!”

Jacob Kwon

nyhedschef, TV 2

“Underholdningen er sikret med Lasse Kvist. Vi havde booket ham til et seminar som aftenunderholdning efter et langt program, og hans show var lige, hvad der var brug for. Alle tabte kæben, da han bragte en af kollegerne i hypnose, og det var det helt store samtaleemne resten af aftenen. Med humor og professionalisme sørger han for, at man er underholdt fra start til slut.”

Ditte Joe Pedersen

Marketing Assistant, Effimat Storage Technology

“Vi havde fornøjelsen af at have Lasse Kvist som et ekstra indspark til firmaets julefrokost. Han formåede, med sit show, at fastholde alle med hans forbløffende tankelæsning. Vi var alle dybt imponeret, og kan bestemt anbefale Lasse til alle andre, der mangler et ekstra og anderledes twist på deres fest.”

Edit Uggerhal

Event Manager, KTC

“Vore gæster hyggede sig meget under Lasse Kvists korte, men særdeles underholdende mind-/hypnoseshow. Der var endda nogle af deltagerne, der fik øjnene op for virkeligheden på en lidt anderledes, men god måde. En veloplagt Lasse Kvist leverede sit show til vores fulde tilfredshed i Billund i slutningen af oktober 2018. Showet kan ikke beskrives fyldestgørende med ord, det skal opleves.”

Torben Jensen

Driftschef, Assens kommune

“Tak for en underholdende aften. Det var en rigtig spændende optræden, og medarbejderne var meget glade for dit indlæg til sommerfesten. Du forstod at fastholde medarbejderne ind i hypnosens verden, på en særdeles underholdende måde, og der tales forsat om ”hvordan kunne det lade sig gøre” i vores afdeling.”

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen så kontakter jeg dig med et uforpligtende tilbud, og vi finder i fællesskab det rigtige show til dit arrangement.

* Når du booker Lasse Kvist bekræfter du at have læst og accepteret handelsbetingelserne samt cookie- og privatlivspolitik. Tilbuddet er givet ud fra oplysningerne du har givet, og ud fra at der er tale om et lukket arrangement med indbudte gæster. Afvigelser fra det beskrevne kan medføre en merpris på showet.